Kushtet e Sherbimit

Termat dhe Kushtet

Përditësimi i fundit: 01/03/2024

Ju lutemi lexoni me kujdes këto terma dhe kushte (“Kushtet”) përpara se të përdorni faqen e internetit të Adoree, e aksesueshme në www.adoree.fashion. Hyrja juaj dhe përdorimi i faqes së internet kushtëzohet nga pranimi dhe pajtueshmëria juaj me këto kushte. Duke hyrë ose duke përdorur faqen e internetit, ju pranoni të jeni të detyruar nga këto Kushte.

Pagesa

Pagesat mund te behen ne 2 forma, ose sipas metodes "Paguaj ne dorezim" ku i pagesa i behet korrierit ne momentin qe merr mallin ose mund te paguani përmes portave të pagesave të palëve të treta pra sipas pageses me karte (Visa, Mastercard, American Express, Paypal, ... etj). Ne nuk ruajmë ose kemi akses në detajet e kartës suaj të pagesës. Duke bërë një blerje, ju pranoni të pajtoheni me rregullat dhe kushtet e mënyrës së zgjedhur të pagesës. 

Format e kontaktit jane :

- Ne faqen tone te kontaktit : //https://adoree.fashion/pages/contact
- Ne email : adoree.fashion@gmail.com
- Ne numrin tone te telefonit : 0699158569
- Ne adresen tone te instagramit : adoree.fashion 

Pronësia Intelektuale

Përmbajtja në faqen e internetit të Adoree, duke përfshirë tekstin, imazhet, logot dhe markat, mbrohet nga ligjet e pronësisë intelektuale. Ju nuk mund të përdorni, riprodhoni, modifikoni ose shpërndani ndonjë përmbajtje nga faqja jonë e internetit pa pëlqimin tonë paraprak me shkrim.

Ndryshimet në këto Kushte

Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar ose modifikuar këto kushte në çdo kohë pa njoftim paraprak

Versioni i përditësuar do të tregohet nga data “Përditësimi i fundit” në fillim të këtij dokumenti. Duke vazhduar të përdorni faqen e internetit pas çdo ndryshimi në këto Kushte, ju pranoni dhe Kushtet e përditësuara.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këto Kushte, ju lutemi na kontaktoni në nje nga format tona te kontaktit. Ju faleminderit !