Kushtet e Transportit

Transporti dhe Dorëzimi

Ne përpiqemi të përgatisim dhe dërgojmë porositë menjëherë. Megjithatë, koha e dorëzimit mund të ndryshojë në varësi të mënyrës së transportit, destinacionit dhe faktorëve të tjerë jashtë kontrollit tonë. Por zakonisht porosia mund të vonojë në një hark kohor nga 1-3 ditë për brenda Shqipërisë.